<< prethodna | 1 | 2 | sljedeća >>

Sauna

  Pojam Sauna dolazi iz Finske i u doslovnom prijevodu znači prostorija od drveta. Sauna je vrsta kupelji u kojoj tijelo naizmjenično zagrijavamo, a potom rashlađujemo (hladnom vodom, ledom ili snijegom). Ovaj način kupanja jača imunitet i pospješuje znojenje pri čemu dolazi do izlučivanja otrovnih tvari iz organizma, uspostavlja se sklad tijela i duha. Sauna je kupelj bez koje se welllness centar ne može ni zamisliti. 
  Aquasan Wellness & Spa usavršava tehnologiju tradicionalnih sauna i prilagođava ju potrebama suvremenog čovjeka. Stoga nudimo široki spektar različitih tipova sauna ukomponiranih u jedinstveni dizajn s bogatim svjetlosnim i audio-vizualnim efektima uz prvorazrednu obradu brižno odabranih i u praksi ispitanih visoko kvalitetnih materijala.


   Finska sauna
Temperatura zraka od 80 do 100 °C, relativna vlažnost zraka 3-5 %

   Bio sauna
Temperatura zraka od 50 do 60 °C, relativna vlažnost zraka 60 %

   Herbalna sauna
Temperatura od 50 do 60 °C, relativna vlažnost zraka od 50 % do 60 %, s korištenjem djelotvornih svojstava ljekovitog bilja.

  Za projektiranje Vašeg Wellness & Spa centra prezentiramo Vam nekoliko rješenja sauna, ali osim predloženih veličina i oblika, rado ćemo Vam izaći u susret, te projektirati i proizvesti unikatnu saunu prema Vašim željama.